За въпроси и запитвания:
0882 756 429

Меню
Меню

Гаранция и рекламация

Рекламации за закупена стока от „Баня Дом“ ООД се извършват по правилата на ЗЗП и съобразно с условията и сроковете на търговската гаранция.

Нашите клиенти имат право на 2-годишна безплатна гаранция за всички закупени от нас артикули. Ако даден артикул се окаже дефектен, не изглежда или не работи по начин посочен в дадена реклама, или доставеният артикул е различен от поръчаният, то ние ще го поправим, ще го заменим безплатно, ще ви върнем парите или ще ви направим отстъпка от последваща поръчка.

Според правилата на ЕС относно “Гаранции и връщане на стоки” като наши клиенти вие можете да поискате пълно или частично възстановяване на платената сума само когато не е възможно продуктът да бъде поправен или заменен.

Нямате право на възстановяване на сумата, ако проблемът е незначителен — като например драскотина върху кутийка на CD.

Двегодишният гаранционен срок започва да тече от момента на получаване на стоката. Ако стоката се повреди в рамките на тези 2 години, ние винаги ще ви предложи някакво решение.

Ако стоката се повреди през първите 6 месеца, се приема, че проблемът е съществувал, когато сте я получили, освен ако търговецът може да докаже обратното. Поради това имате право на безплатна поправка или замяна, или, ако това се окаже прекалено трудно или скъпо, може да ви предложим намаление на цената или да ви върнем парите.

Сравнение на продукти