За въпроси и запитвания:
0882 756 429

Меню
Меню

Методи на плащане

Наложен платеж (с Пощенски паричен превод)

При доставка на дадена поръчка клиентът заплаща дължимата сума на куриера, като сумата включва цена на закупената стока и цена за доставка на поръчката. Касовата бележка се издава на място от куриера, а фактурата се изпраща по електронен път. Това е признат от закона начин за плащане при дистанционна продажба, включително в Наредба 18 на НАП.

Плащане с дебитна или кредитна карта

При плащане с дебитна или кредитна карта клиентът заплаща цялата сума предварително. След като клиентът направи плащането неговата поръчка ще бъде обработена и изпратена без да се налага да плаща на куриера при получаване на стоката. Фактурата се изпраща по електронен път заедно с електронна касова бележка.

Всички онлайн транзакции направени чрез дебитна или кредитна карта се обработват чрез системата за онлайн плащания ePay. Защитата на информацията и данните на клиентите е основен приоритет на Ипей АД като оператор на системата еPay.bg. Дружеството прилага най-високите стандарти за информационна сигурност и използва най-съвременните методи и технологии за защита на клиентските данни.

За повече информация относно системата за онлайн плащания ePay моля посетете https://www.epay.bg/v3main/front

Поръчката се изпраща след като бъде получен превода.

Покупка на кредит с ТБИ Банк

Можете да закупите желаният от вас продукт на изплащане със срок и вноска желана по ваш избор с ТБИ Банк. За повече информация относно общите условия на ТБИ Банк за пазаруване на кредит моля посетете https://tbibank.bg/lichno-bankirane/potrebitelski-krediti/stokov-kredit

По банков път (авансово плащане)

В случаите когато дадена поръчка се плаща по банков път, то клиентът трябва да преведе пълният размер на сумата по фактура, издадена на клиента, под формата на паричен превод в банковата сметка на „Баня Дом“ ООД:

Титуляр: „Баня Дом“ ООД
IBAN: BG61BPBI88981030342501
BIC: BPBIBGSF
„Юробанк България" АД (Пощенска Банка)
Основание на плащане: номер на поръчката

Поръчката се изпраща след като бъде получен превода.

Сравнение на продукти