За въпроси и запитвания:
0882 756 429

Меню
Меню

Начин на доставка

Опции за доставка

  • Доставка до собствен адрес чрез куриерска фирма “Спиди”
  • Доставка до офис на куриерска фирма “Спиди” (до 30 кг.)
  • Доставка до собствен адрес чрез куриерска фирма “Еконт”
  • Доставка до офис на куриерска фирма “Еконт” (до 30 кг.)

За повече информация относно “Общите условия” на куриерска фирма “Еконт” моля посетете https://www.econt.com/econt-express/common-terms

За повече информация относно “Общите условия” на куриерска фирма “Спиди” моля посетете https://www.speedy.bg/bg/terms-and-conditions

Срок на доставка

В зависимост от спецификата на поръчката, срокът за доставка може да варира от 1 до 5 дни (стига изделието да е произведено и налично). След завършване на вашата поръчка, екипът ни се ангажира да потвърди точния срок на доставка като предварително го съгласуваме с вас (преди да изпратим стоката) на посочения от вас телефон или e-mail.

В случаите когато даден продукт не е наличен на склад, екипът ни допълнително ще се свърже с вас, за да ви информира за нов ориентировъчен срок на доставка.

Цена за доставка

Цената за доставка зависи от обема и теглото на поръчаните артикули, условията на куриерската фирма, която сте избрали, както и от крайната дестинация до която те трябва да бъдат доставени. Преди завършване на всяка онлайн поръчка нашата системата автоматично изчислява и ви уведомява за цената за доставка. Цената за доставка се заплаща от клиента освен в случаите когато между търговец и клиент е постигната друга уговорка.

Преглед на пратка

Преглед на пратка е възможен за всяка една от нашите доставки. Вие имате възможност да прегледате пратката преди да извършите плащане, освен когато плащането е извършено предварително с дебитна или кредитна карта или по банков път. Ние препоръчваме на всеки потребител задължително да проверява получената стока, за да избегне връщане на объркана поръчка.

Опцията “Преглед на пратка” също така дава възможност на нашите клиенти да проверят получената от тях стока за евентуални следи от драскотини, удар или други видими повреди. В случай, че клиентът забележи видими повреди или липси по направената от него поръчка, има правото да я откаже и върне за наша сметка. Когато плащането е извършено предварително с дебитна или кредитна карта или по банков път, платената сума заедно с разходите за доставка се възстановява в срок от 14 дни, от датата на получаване на стоката.

В случай, че стоката бъде приета, то тя се смята за одобрена, като купувачът губи правото по-късно да претендира, че стоката му е доставена с явни недостатъци, липсата на някой от придружаващите я аксесоари и/или на който и да е от изискваните от българското законодателство документи.

Когато е избран метод на плащане с наложен платеж, купувачът е длъжен да направи преглед на стоката и съпътстващата я документация преди да я заплати на куриера. При плащане стойността на наложения платеж, закупената стока се счита за одобрена и клиентът губи правото си след приемането й да претендира, че получените артикули са с явни недостатъци или липси на аксесоари и на който и да е от изискваните от българското законодателство документи.

Документи към пратка

В случай, че в пратката не се съдържат необходимите към поръчката документи, моля да се свържете с нас на телефон 0882 756 429 или да ни пишете на e-mail: [email protected].

Форсмажорни обстоятелства

„Баня Дом“ ООД запазва правото си за предоговаряне на условията на доставка при наличие на форсмажорни обстоятелства или при непредвидени такива по вина на куриерската фирма, която извършва доставката.

Доставки извън територията на България

За доставки извън територията на Република България, моля да се свържете с нас на телефон 0882 756 429 или да ни пишете на e-mail: [email protected].

Сравнение на продукти