За въпроси и запитвания:
0882 756 429

Меню
Меню

Право на връщане

Без да дължите никакви обяснения защо искате да върнете закупената от вас стока, вие имате правото да се откажете от поръчаната стока в срок от 14 дни от получаването на артикулите, без да дължите обезщетение или неустойка с изключение на разходите предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55 от ЗЗП.

Съобразно условията по чл. 55 от ЗЗП при връщане на стока, то тя трябва да бъде неизползвана, в добър търговски вид, без да бъде увредена нейната опаковка и придружена с документи за покупка. Връщането на стока е за сметка на клиента, като сумата за върнатата стока следва да бъде възстановена в срок от 14 дни от датата на получаването. Разходите направени за доставка не подлежат на възстановяване. Доставчикът има право да отложи възcтaнoвявaнeтo нa заплатената сума дo пoлyчaвaнe нa cтoĸитe oбpaтнo или дoĸaтo нe бъдат пpeдcтaвени дoĸaзaтeлcтвa на Доставчика, чe cтоките са изпратени обратно, в зaвиcимocт oт тoвa, ĸoe oт двeтe cъбития e нacтъпилo пo-paнo.

На основание на чл.55 ал.4 от ЗЗП Доставчикът има право да възстанови на Ползвателя намалената стойност на закупената стока. Потребителят отговаря за намалената стойност на стоките, причинена от изпробването им, различно от необходимото, за да установи естеството, характеристиките и доброто им функциониране. В този случай Доставчикът възстановява на Ползвателя намалената стойност на закупената стока.

Доставчикът има право да отбие от заплатената сума до 60% и да възстанови на Ползвателя остатъчната стойност, когато стоката е в лош търговски вид /нарушена, нецялостна или липсваща опаковка/, когато стоката е със следи от износване или в непълния си комплект/липсващи аксесоари/.

В случай, че сумата е била заплатена с карта, сумата ще бъде възстановена по картата, от която Ползвателят е извършил плащането.

В случай, че сумата е била заплатена чрез банков превод по банков път, сумата ще бъде заплатена по посочена от Ползвателя лична банкова сметка. Доставчикът не носи отговорност за грешно посочена банкова сметка от Ползвателя.

В случай, че сумата е била заплатена при наложен платеж, сумата ще бъде заплатена по посочена от Ползвателя лична банкова сметка. Доставчикът не носи отговорност за грешно посочена банкова сметка от Ползвателя.

Доставчикът уведомява Ползвателя по e-mail за извършеното възстановяване на заплатената сума.

Изпратите ни стоката за връщане на адрес: 

  • С Еконт - гр. Бургас, ж.к. Лазур, офис на Еконт (срещу Руската гичназия) (до получател „Баня Дом“ ООД)
  • Със Спиди - гр. Бургас, ж.к. Лазур, ул. Калофер №13, офис на Спиди, до Руската гимназия (до получател „Баня Дом“ ООД)

Стоката трябва да е придружена от стандартен формуляр за упражняване правото на отказ съгласно приложение №6 от ЗЗП, който може да изтеглите от тук.

Сравнение на продукти