За въпроси и запитвания:
0882 756 429

Меню
Меню

За нас

Баня Дом – ето това сме ние

Баня Дом е нашето предложение към всички онези, които търсят бюджетно, разнообразно и дизайнерско обзавеждане за баня с добро качество. Ние сме екип от млади хора с искрен стремеж да помогнем на всяко едно домакинство да се сдобие с модерна или класически стил баня, за каквато винаги е мечтало. Вярваме, че всеки заслужава да изгради комфортна, функционална и красива баня, която да се превърне в личен и семеен оазис за уединение. С помощта на нашите консултанти и вдъхновяващи материали за баня можете да станете дизайнери на собствената си баня, без значение колко нестандартна е тя. И крайният резултат ще е винаги добър, а не изпълнен с компромиси.

Предлагаме огромно разнообразие от стилове и цени

Наше кредо е, че да се сдобиете с мечтаното обзавеждане за баня не бива да е недостижим лукс. Затова и предлагаме наистина огромно разнообразие от мебели, аксесоари, санитария и всякакви други решения за банята. И разнообразието не е само в набора от артикули, а също и в цените. Ние от Баня Дом сме се погрижили да ви дадем възможност да изберете между различен клас продукти откъм дизайн, качество и цени.

Вървим рамо до рамо с партньорите си от Интер Керамик

Нямаше да е възможно да ви осигурим банята на вашите мечти без помощта на нашите партньори Интер Керамик/Inter Ceramic. Компанията се утвърди в годините като една от водещите в тази област компании в България. Направи го с красив дизайн, достъпни цени и твърди гаранции за качество и произход. Ние от Баня Дом и Интер Керамик вярваме, че като ни допуснете в своя дом, ставаме част от вашето семейство. А семейството винаги е насреща.

Научете повече за хита Интер Керамик 

Компанията производител е на пазара от 2004 г., като стартира с производство и внос на смесители. Тя се разраства с бързи темпове и през 2007 г. зарежда около 1000 фирми в България. През 2010 г. стъпва и на чуждестранния пазар.

В днешни дни Интер Керамик предлага продукти както за баня, така и за кухня и СПА, а също и резервни части за всички тях. Брандът е изцяло български, дизайнът е повлиян от най-съвременните световни тенденции в тази област, а производството на материали, компоненти и асемблиране се случва в Европа, България и Китай. Според избрания продукт може да се даде информация къде е произведен. 

Материалите на всеки продукт са различни. Например моноблоковете използват механизми на Geberit, Германия, който е лидер в структурите за вграждане. Формата и техническата спецификация на всеки продукт са проектирани за удобство на потребителя – не може да се правят по желание на клиента, но има изключително огромно разнообразие.

Винаги сме на линия с експертния си екип, за да ви помогнем

Нашият отбор от специалисти в областта на обзавеждането на банята е денонощно насреща да отговаря на всичките ви въпроси. За нас е дълг и чест да можем да ви помогнем по всеки един начин. Когато изградите банята на своите мечти с нашата подкрепа, се чувстваме част от процеса и от вашата радост накрая. На телефон 0882 756 429, на имейл [email protected] или в нашия чат сме на линия за вас.

Доближаваме ви до банята на вашите мечти

Погрижихме се максимално да ви улесним при избора на продуктите за вашата баня. Удобно класифициране и съответно търсене на артикули, лесна навигация, вдъхновяващи блогове със съвети, достъпни и детайлни консултации с нашите експерти… Всичко това прави нашия уебсайт и онлайн магазин толкова добър инструмент към осъществяването на вашия проект за мечтаната баня.

Ние направихме така, че целият процес от вдъхновението през търсенето до поръчката и получаването вкъщи на желаното обзавеждане да се сведе само до няколко клика. Може да го завършите от-до, докато си седите удобно на дивана с любимата напитка пред вас. Убедете се сами и ни позволете да ви преведем по най-прекия и сигурен път към осъществяването на мечтата ви.

Сравнение на продукти